Yritykset + WP-Ensure

Me WP-Ensuressa uskomme, että kaikenkokoiset yritykset ja verkkosivustot ansaitsevat hyvää huolenpitoa, jotta vältytään boteilta ja muilta uhilta, jotka voivat häiritä liiketoimintaa.

Vaatimattomista WordPress-laskeutumissivuista täysimittaisiin WordPress-multisivustoihin; Autamme yrityksiä turvaamaan ja hallitsemaan sivustojaan ja sähköisen kaupankäynnin ratkaisujaan, ja meillä on suunnitelmia eri budjeteille.

Monet yritykset tukeutuvat verkkosivuihinsa saadakseen johtolankoja tai sähköistä kaupankäyntiä, mutta niiden sivustolta voi puuttua jopa perusturvallisuuden ja ylläpidon perusasiat. Siksi WP-Ensure-alusta kehitettiin parantamaan verkkosivustojen turvallisuutta ja teknistä laatua.

Älä enää koskaan huolehdi verkkosivustosi turvallisuudesta.

WP-Ensure Alusta

WP-Ensure on verkkosivuston tietoturva-alusta, joka turvaa, ylläpitää ja valvoo WordPress-sivustoasi tai WordPress Multisite -verkkoa parhaiden työkalujen ja käytäntöjen avulla verkkosivustosi latauksen jokaisessa vaiheessa suojatakseen sivustoasi boteilta ja haitallisilta käyttäjiltä. Voit lukea lisää alustastamme täältä tai räätälöidä palvelun omiin tarpeisiisi pakettien räätälöijän avulla.

Verkkosivuston tietoturvatarkastus

Tarjoamme myös verkkosivuston tietoturvatarkastuksia yrityksille, jotka haluavat perusteellisen arvion sivustonsa nykytilasta, mukaan lukien nykyiset riskit ja suositukset sivuston tietoturvan parantamiseksi.

Käytämme parasta