Tekninen laatu

Laadun määrittäminen voi olla vaikeaa. Teknisen laadun arviointi auttaa näkemään kestääkö verkkosivusto ajan hammasta.

Meille WP-Ensurella ’tekninen laatu’ kertoo, kuinka hyvin sivustosi kestää erilaisia kriteereitä. Otamme huomioon seuraavia tekijöitä verkkosivustosi arvioinnissa.

Verkkosivuston tietoturva

Kuinka hyvin verkkosivustosi on suojattu ulkoisia uhkia vastaan? Onko sillä DDoS-suojaus? Onko sinulla verkkopalomuuri (WAF), joka suojaa sivustoasi, vai voivatko botit päästä suoraan palvelimellesi? Jos ne pääsevät palvelimellesi, tunnistaa­ko palvelimesi haitalliset botit? Kuinka monta kirjautumisyritystä brute force -hyökkäys voi yrittää ennen kuin palvelin estää sen? Onko sivustolle asennettu valvonta tai loki? Vuotaako WordPress-versiosi koodista? Onko sivustolle asennettu vaarallisia lisäosia, jotka voidaan havaita ulkopuolelta?

Kriittinen vastaus

Kuinka nopeasti varmuuskopiot voidaan palauttaa, jos pahin tapahtuu sivustollasi? Kuinka nopeasti web-hostisi tai kehittäjäsi voi reagoida toimintakatkoihin? Millaisia ilmoituksia on käytössä, jos sivusto kaatuu? Kuka ilmoituksia valvoo?

Koodin laatu

Räätälöityjen teemojen ja valmiina ostettujen teemojen välillä on valtava ero. Teeman tyyppi ja asennetut lisäosat voivat parantaa tai heikentää teknistä laatua. Kuinka kauan teemaa ylläpidetään? Kuinka vanha sivusto on? Minkä version PHP:tä se käyttää? Valmiita teemoja käytettäessä on hyvä myös kysyä kuinka kauan teema kestää. Monilla valmiilla teemoilla on noin puolen vuoden käyttöikä.

Jos sinulla on räätälöity ratkaisu, ylläpitääkö kehittäjä sitä aktiivisesti? Milloin se viimeksi päivitettiin? Käyttääkö se mitään riskialttiita kirjastoja?

Nopeuden laatu

Kuinka nopeasti sivustosi latautuu? Kuinka nopeasti se latautuu mobiililaitteilla? Ovatko kuvat optimoituja? Ovatko skriptit ja CSS-tiedostot optimoituja, jotta sivusto latautuu mahdollisimman nopeasti? Käytätkö CDN:ää kuvien jakamiseen? Kuinka hyvin välimuisti toimii?

Hakukoneoptimoinnin laatu

Onko sivustollasi sitemap.xml-tiedosto? Onko Google-konsoli asennettu? Onko kaikilla sivuilla OG-avainsanoja ja -kuvauksia? Ovatko otsikot oikein ja SEO-ystävällisiä? Ovatko URL-osoitteet SEO-ystävällisiä? Estääkö robots.txt jotakin, mitä ei pitäisi tai paljastaako se enemmän kuin pitäisi? Onko sivukarttasi liian pitkä tai epäjärjestelmällinen?

Lopuksi

Kuten huomaat, verkkosivuston tarkastukseen liittyy paljon tekijöitä. Ne vaikuttavat sivuston nopeuteen, turvallisuuteen, käytettävyyteen ja siihen, kuinka hyvin hakukoneet indeksoivat sivustosi ja antavat sille sijoituksia. Kaikki nämä ovat tekijöitä, jotka me WP-Ensurella otamme vakavasti ja sisällytämme kuukausittaiseen raportointiimme, jotta sinulla on parhaat työkalut sivustosi parantamiseen.

Käytämme parasta