Tietoturva-auditointi

Verkkosivuston tietoturvaa kaikille!

Tietoturva-auditoinnit ovat aiemmin olleet vain suurten yritysten ja organisaatioiden ulottuvilla. Testaukseen liittyvät kustannukset voivat olla kohtuuttoman korkeita, ja useimpien pienten ja keskisuurten yritysten verkkosivustoilta ja intrasta puuttuvat jopa perustavanlaatuiset tietoturvatoimenpiteet.

Tarjoamme verkkosivuston tietoturva-auditointeja ja konsultointipalveluita WordPressille, WooCommercelle ja WordPress Multisite -alustoille.

WordPressin tietoturvakurssi

Jos haluat oppia lisää WordPressin tietoturvasta, suuntaa ilmaiselle kurssillemme (englanniksi). Se opettaa sinulle kaiken tarvittavan, jotta voit suojata sivustosi. Voit käyttää oppimaasi hyvänä pohjana oman verkkosivustosi tietoturvatarkastamiseen ilmaiseksi.

Mikä on tietoturva-auditointi?

Tietoturva-auditointi tarkastelee erilaisia tekijöitä, kuten palvelinta, palvelinasetuksia, verkkosivuston ohjelmistoja, plugineja, teemoja sekä tietovuotoja hakukoneisiin kuten Googleen. Tulokset kerätään raporttiin, josta näet, miten ongelmia voidaan korjata ja kuinka kriittisiä ne ovat.

Kuinka kauan auditointi kestää?

Tietoturva-auditointi kestää kolme arkipäivää. Auditointi tehdään käsin, se ei ole siis automatisoitu tarkastus. Sovi auditoinnin laajuudesta etukäteen asiantuntijamme kanssa.

Paljonko auditointi maksaa?

Konsultoimme ja suoritamme auditointeja tuntihinnalla 95 EUR / tunti + alv (tarvittaessa). Hyvin perusluonteinen verkkosivuston auditointi saattaa kestää vain 2-3 tuntia, mutta suurempi multisite- tai räätälöity sivusto vaatii enemmän aikaa. Ota yhteyttä, niin saat ilmaisen arvion.

Kuinka korjaan esiin tulevat ongelmat?

Keskustele korjauksista verkkosivuston nykyisen ylläpitäjän tai kehittäjän kanssa, tai voit ottaa meihin yhteyttä arviota varten. Voit myös harkita sivustosi siirtämistä alustallemme, jossa monet havaituista ongelmista voidaan hoitaa automaattisesti.

Mitä jos ei ole ongelmia, jotka olisi korjattava?

Hieno juttu, tai ainakin alku! Valitettavasti tietoturvassa voi aina olla heikkouksia, mutta ne saattavat olla hieman syvemmällä kuin rajoitetussa tarkastuksessa voidaan havaita. Voit harkita perusteellisemman tarkastuksen suorittamista – ja voit ainakin olla levollisin mielin, että sivustollasi ei ole ilmeisiä heikkouksia, joita voitaisiin hyödyntää.

Käytämme parasta