Tukholman tietokeskus

UpCloudilla on uusi datakeskus Tukholmassa, ja myös asiakkaamme voivat käyttää sitä.

UpCloud on juuri avannut uuden tietokeskuksen Tukholmassa, Ruotsissa (lue lisää heidän blogistaan). Tämä tarkoittaa, että myös asiakkaamme voivat hyötyä siitä, että heidän sivustojaan hostataan joen toiselta puolelta. Mitä lähempänä asiakkaitasi sivustosi fyysinen hosting on, sitä nopeampi käyttökokemus heillä tulee. Ruotsalaiset asiakkaamme voivat helposti siirtyä uuteen tietokeskukseen (ei seisokkiaikaa, hyppy Helsingistä!), ota yhteyttä, jos haluat lisätietoja.

Maailmanlaajuinen joustavuus

Pilvipalveluntarjoajia on paljon, mutta valitsimme UpCloudin, koska monet asiakkaistamme ovat Suomessa ja useimmilla palveluntarjoajilla ei ollut palvelimia täällä. Meille on myös tärkeää tukea muita suomalaisia yrityksiä. Nyt kun Ruotsissa on tietokeskus, odotamme innolla, että voimme auttaa pohjoismaisia naapureitamme hyödyntämään sitä.

Missä tietosi ovat?

On myös tärkeää olla varma siitä, missä tietosi ovat. EU:n asiakkaamme hyötyvät siitä, että heidän tietonsa ovat EU:n alueella ja että niitä säännellään EU:ssa. Kaikki asiakkaamme hyötyvät siitä, että heidän tietonsa ovat mahdollisimman lähellä heitä (ja heidän asiakkaitaan).

Ensiluokkainen palvelu on ensiluokkainen hinta

Laadukas infrastruktuuri ei ole aina halpaa, mutta sitä saa mistä maksaa. UpCloudin tuki on ollut mahtavaa muutamaan otteeseen, kun asiat eivät toimineet odotetulla tavalla. He tukevat infrastruktuuriaan 24/7/265, joten asiakkaidemme ei tarvitse koskaan huolehtia käyttökatkoksista. Heidän teknisen tukensa ansiosta voimme myös varmistaa, että asiakkaidemme tekninen laatu on mahdollisimman korkea, ja voimme luottaa siihen, että infrastruktuurimme skaalautuu saumattomasti. Premium-pilvipalvelun hosting sisältyy WP-Ensuren hintaan.

Simply the Best (Tina oli mahtava!)

Kaikki eivät voi tai halua ylläpitää omaa pilvipalvelinta, minkä vuoksi tarjoamme ensiluokkaista pilvipalvelinhostingia sekä tietoturvapalveluitamme varmistaaksemme, että kaikki toimii korkeimmalla tasolla ja voit olla rauhassa tietäen, että kaikesta on huolehdittu.

DNS ja web-hosting ovat perusta kaikelle sivustoosi liittyvälle. Ne vaikuttavat nopeuteen, hakukoneoptimointiin ja tietoturvaan, joten kannattaa varmistaa, että käytössäsi on paras mahdollinen.

Author Info: Lisa Karvonen

Käytämme parasta