Raportointi

Viikoittaiset tai kuukausittaiset raportit ovat keskeinen osa WP-Ensure-alustan toimintaa.

Raportit eivät pelkästään kerro päivityksistä ja muista suoritetuista toimista sivustollasi, ne sisältävät myös tietoa siitä, miten voit parantaa sivustosi teknistä laatua.

Raportin sisältö

Jokainen raportti sisältää lokimerkinnät siitä, mitä sivustollasi on tehty ja päivitetty. Raportti sisältää myös tietoa estetyistä hyökkäyksistä ja mitä WP-Ensure on estänyt tiettynä ajanjaksona. Raporttiin sisältyvät myös manuaalisesti lisätyt lokit kaikista suoritetuista töistä, ratkaistuista palvelupyynnöistä, jne.

Lokitietojen ja turvallisuustiedon lisäksi raportti sisältää ehdotuksia ja tarkastuksia kriittisistä asioista sivustollasi, joita voidaan käyttää parantamaan sivustosi teknistä laatua. Näihin kuuluvat tärkeät SEO-ominaisuudet (sitemap.xml, otsikon ongelmat, puuttuvat sivut, sivunopeus, jne.) sekä menetelmät sähköpostin toimitettavuuden parantamiseksi (esimerkiksi puuttuvat SPF-tietueet ja DKIM-asetukset). Raportti sisältää lisäksi tietoa palvelimen ja verkkosivuston turvallisuusasetusten parantamisesta.

Raportti on paljon enemmän kuin vain luettelo kaikista suoritetuista toimista. Sen avulla autamme sivustoasi ja yritystäsi kehittymään.

Käytämme parasta