Verkkokaupat pienellä budjetilla

Nämä kannattaa ottaa huomioon, ennen kuin rakennat edullisen sähköisen kaupankäynnin ratkaisun WooCommercen ja valmiiden teemojen avulla.

Verkkokaupparatkaisun luominen pienellä budjetilla on täysin mahdollista avoimen lähdekoodin ratkaisujen, kuten WordPressin ja WooCommercen, avulla. Seuraavassa on muutamia asioita, jotka kannattaa ottaa huomioon budjettiratkaisua rakennettaessa.

Teeman valinta

Valmiit teemat + WooCommerce voivat olla hankala yhtälö. Kun etsit yhdistelmiä, jotka toimivat hyvin yhdessä, yritä ensin saada kaikki WooCommerce-toiminnot yhteen.

Asenna maksu- ja postimaksupluginit ja varmista, että kauppasi toimii käyttämiesi palveluiden kanssa. Kun toiminnallisuus on kunnossa, vaihda sitten valitsemaasi teemaan. Jotkin teemat vaativat omia lisäpluginejaan tai pakottavat kassaprosessin toimimaan tietyllä tavalla. Tämä voi aiheuttaa ongelmia myöhemmin sivustoa päivitettäessä.

Unohda monikielinen sivusto

Unohda monikieliset kaupat. Teoriassa se on mahdollista. Suosituimmat monikieliset (multilanguage) pluginit WPML ja Polylang toimivat molemmat WooCommercen kanssa, mutta ne eivät aina toimi hyvin nimenomaan WooCommercen kanssa.

Voit säästyä yhdeltä isolta päänsäryltä, sekä jos haluat verkkokauppaan useamman kielivalinnan tai vaihtoehtoja valuuttoihin, tarvitset erityisesti verkkokauppaa varten tehdyn ohjelmiston, kuten Magenton tai Drupal Commercen, tai jopa vanhan suosikin OpenCartin.

K.I.S.S.

Keep it Simple Stupid. Tietojenkäsittelyn ensimmäinen laki, jos kukaan tulee kysymään.

Mitä enemmän laajennuksia ja teemoja on asennettu, sitä enemmän ongelmia tulevaisuudessa on tiedossa. Ota käyttöön pelkkä minimi, joka saa sivustosi toimimaan niin kuin sen pitäisi. Se ei ainoastaan tarjoa sivustollesi vähemmän tarttumapintaa bottien hyökkäyksille, vaan se myös helpottaa ylläpitoa ja päivityksiä huomattavasti, eivätkä asiat rikkoudu yhtä usein.

Valmistaudu päivitykseen

Testaa budjettisivuston avulla, sopiiko sähköinen kaupankäynti sinulle. Valmiit teemat ja liitännäiset ovat halpa tapa testata miten sähköinen kaupankäynti voisi toimia yrityksesi kanssa. Suosittelemme kuitenkin, että kun olet vakiinnuttanut kauppasi ja saat säännöllisesti tilauksia, kannattaa päivittää mukautettuun teemaan.

Mukautettu teema on nopeampi kuin yksikään valmisteema. Se on turvallisempi, koska siinä ei käytetä ylimääräisiä koodikirjastoja ja voit räätälöidä sen omiin tarpeisiin. Se on tietysti kalliimpi kuin valmiit teemat, koska se on itse suunniteltu ja rakennettu kestämään. Teema voi todella tehdä eron siinä, pyöriikö verkkokauppa 6 kuukautta vai 6 vuotta.

Valmistaudu kasvamaan

Kun sivustosi kasvaa, haluat hosting-palvelun, joka voi mukautua sivustosi tarpeisiin. Pilvihosting sopii tähän täydellisesti, koska voit lisätä resursseja tarvittaessa. Aloita pienellä hostingpaketilla ja kasvata sitä tarpeen mukaan. Meillä on täydellinen ratkaisu tähän.

Kuva: rupixen.com Unsplash.

Author Info: Lisa Karvonen

Käytämme parasta