Hosting & seuranta

Oikean hostingin valitseminen on yksi tärkeimmistä päätöksistä, jonka voit tehdä verkkosivustosi suhteen. Useimmiten hostingratkaisu on yksinkertaisesti palvelin, jolle sivustosi tallennetaan. WP-Ensuren palvelun avulla saat paljon enemmän.

Hosting alustallamme

Useimmat asiakkaamme haluavat isännöidä omia sivustojaan pilvipalvelimellamme. Jokainen sivusto toimii omalla virtuaalisella palvelimellaan ja sillä on oma IP-osoite. Se on siis täysin itsenäinen. Alustamme toimii Upcloudin voimin, datakeskuksista ympäri maailmaa (sivustosi isännöidään sinua lähimmässä sijainnissa). Vaihtoehtoisesti voimme myös tarjota muita pilvihostausvaihtoehtoja kuten Linode, AWS, DigitalOcean ja Google Cloud Platform.

Käytämme Cloudflarea nopeaan ja turvalliseen DNS-hostaukseen. Alustamme hyödyntää myös Runcloudia palvelimen turvallisuuspäivityksiin ja sovellusten hallintaan.

Hoidamme kaikki hostauksesi tekniset puolet, mukaan lukien sivustosi siirtämisen nykyiseltä hostiltasi alustallemme.

Asiakkaamme pitävät siitä, että heillä on vain yksi yhteyshenkilö (WP-Ensuren Lisa). Riippumatta siitä, millaisia ​​ongelmia sivustosi kanssa ilmenee, olemme aina auttamisvalmiudessa.

Pidä nykyinen hosting-palvelu

WP-Ensuren palvelut tuovat lisäarvoa myös asiakkaille, jotka haluavat säilyttää nykyisen hostinginsa ja asetuksensa. Emme toki voi ottaa vastuuta muualla sijaitsevien sivustojen hosting- tai palvelinongelmista, mutta voimme aina tehdä yhteistyötä sinun ja hosting-yrityksen kanssa ongelmien ratkaisemiseksi.

Toisilla hosting-palveluntarjoajilla oleville asiakkaille tarjoamme hostingin seurantapalveluja, joiden avulla voimme seurata sivuston downtime-aikaa. Kuukausiraportissa kerromme, jos olemme havainneet nykyisessä hosting-palvelussa ongelmia ja neuvomme niiden korjaamisessa. Lue lisää yleisistä ongelmista tavallisessa web-hostingissa.

Nauti pilvestä ja mielenrauhasta

WP-Ensuren pilvipalvelualustalle on testattu ja valittu vain parhaat ratkaisut (DNS-hostaus, palvelimen hostaus, palvelimen ylläpito, sivuston ylläpitotyökalut, jne.). Emme luota ulkopuolisiin hosting-yrityksiin infrastruktuurimme hallinnassa. Tämä tarkoittaa, että voimme käsitellä kaikki ongelmat heti. Dynaamisen pilvihotellin avulla voimme tarjota nopeita ja turvallisia ratkaisuja missä päin maailmaa tahansa.

Käytämme parasta