Mikä on paras WordPress hosting?

On paljon otettava huomioon, kun valitset parasta WordPress-hostingia sivustollesi. Tässä on muutamia vinkkejä parhaan valitsemiseen.

Tarpeet ja tekninen asiantuntemus

Kun valitset hosting-palveluntarjoajaa, on tärkeää löytää sellainen, joka vastaa erityistarpeitasi. Koska jokaisella henkilöllä ja verkkosivustolla on yksilölliset vaatimukset, paras hosting yhdelle sivustolle ei välttämättä ole paras mahdollinen toiselle.

Sivuston rakentaminen

Asennatko ja luotko sivuston itse? Nautitko teknisten haasteiden ratkaisemisesta? Haluaisitko rakentaa sivuston itse, mutta onko sinulla riittävästi tukea saatavilla, jos tarvitset sitä? Kuinka monimutkainen sivustosta tulee? Tarvitsetko esimerkiksi verkkokaupan toimintoja? Teitkö päätöksen rakentaa sivusto itse budjettirajoitusten vuoksi? Onko sinulla mielessäsi jokin teema?

Tuleva ylläpito

Kuinka paljon haluaisit tulevaisuudessa osallistua sivustosi ja kaikkien sen lisäosien ja teemojen ylläpitoon? Sisältääkö sivusto henkilökohtaisia käyttäjätietoja, jotka on suojattava? Kuinka huolissasi olet sivustosi turvallisuudesta? Pystytkö sitoutumaan työskentelemään esimerkiksi hakukoneoptimoinnin ja sisällön parissa? Huolehditko mahdollisista käyttökatkoksista, kun esimerkiksi automaattiset päivitykset (monilla hostaajilla ovat nämä käytössä) katkeavat?

Kaikki nämä asiat ratkaisevat, millainen hosting sopii sinulle.

DNS-suojaus

Hyvä tietoturva alkaa ennen kuin kävijät edes saapuvat verkkosivustolle. Jos haluat pysäyttää botit ja muut tihulaiset ennen kuin ne edes pääsevät varjostamaan servereitä tai nimipalvelimia, kannattaa ottaa käyttöön esim. todella vahvasti suositeltava Cloudflare.

Palvelimen palomuurit tai verkkopalomuurit pysäyttävät myös erilaiset pahantekijät, mutta silloin ne ovat jo saaneet pääsyn sivustolle ja saaneet arvokasta tietoa sen asetuksista. Useimmilla premium-hostaajilla on vakiona hyvälaatuinen DNS-suojaus (yleensä Cloudflaren kautta).

Lue lisää siitä, miten käsittelemme DNS-suojausta.

Pilvipohjaiset palvelimet

Palvelimet pilvipalvelimissa ovat järkevin vaihtoehto. Ne ovat nopeampia (olettaen, että ne on mitoitettu oikein), turvallisempia ja skaalautuvat tarpeiden mukaan.

Ne ajat ovat kaukana takana, kun yrityksen verkkosivustot pyörivät toimiston työpöytäpalvelimella. Nykyään oikeasti haluat hostingpalvelun, jota voi helposti skaalata ylös- tai alaspäin tarpeiden mukaan.

Jos sivusto on toiminnalle kriittinen, sille halutaan redundanssia (useita palvelimia, jotka voivat pyörittää sivustoa, jos yksi palvelimista kaatuu). Parempi on myös, että palvelimet ovat mahdollisimman lähellä asiakkaan fyysistä sijaintia.

Pilvipalvelinten palveluntarjoajilla, kuten UpCloudilla, AWS:llä ja Google Cloud Platformilla, on datakeskuksia ympäri maailmaa, joten sivustosi voidaan palvella mahdollisimman nopeasti asiakkaitasi lähimpänä olevalta palvelimelta.

Lue lisää hosting ja tietokeskusten sijainneista.

Vankka varmuuskopiointijärjestelmä

Haluat järjestelmän, josta voit helposti ja nopeasti palauttaa varmuuskopiot. Tavallisessa hosting-palvelussa varmuuskopiot otetaan kerran päivässä, ja ne tallennetaan samalle palvelimelle kuin verkkosivustot. Jos sivusto kaatuu, on aika tavallista, että kaikki varmuuskopiot katoavat samalla kertaa.

Premium hosting-palveluntarjoajilla, kuten Kinstalla, on todella hyvä varmuuskopiointijärjestelmä, joka palauttaa sivuston nopeasti toimintakuntoon, joten voit helposti kokeilla muutoksia, ja jos jokin menee pieleen, voit korjata sen nopeasti.

Lue lisää siitä, miten käsittelemme varmuuskopioita.

WordPress-kehitys

Usein hosting- ja kehitystiimisi ovat erillisiä, ellei sinulla ole sopimusta kehitysyhtiön kanssa, joka hallinnoi myös hostingia.

Useimmilla premium WordPress hostaajilla on erinomaiset tukipalvelut, mutta ne vetävät rajan koodaustehtävien suorittamiseen tai teknisten haasteiden kanssa neuvontaan, kuten WooCommercen asentamiseen jne.

Kannattaa miettiä myös sitä, miltä sivustosi näyttää tulevaisuudessa. Tarvitseeko se mahdollisesti joitakin mukautettuja julkaisutyyppejä, kun sinulla on paljon sisältöä? tai joitakin CSS-muutoksia, jotta postaukset näyttävät enemmän oman brädin mukaiselta? Saatat lopulta haluta täysin mukautetun teeman omaa brändiä varten. Olisi hyvä, jos kaiken voisi saada yhdestä paikasta.

Tarjoamme asiakkaillemme ja jälleenmyyjillemme täydelliset webmaster-palvelut pienistä teemojen CSS-päivityksistä aina mukautettuihin sovelluksiin ja laajennuksiin asti, joten sinulla on aina käytettävissäsi kehitystiimi, kun haluat parantaa sivustoasi. Kuukausiraportteihimme sisältyy myös ehdotuksia ja konkreettisia toimia, joita voit toteuttaa sivustosi teknisen laadun parantamiseksi, ja me autamme myös niiden kanssa.

Lopuksi

Toivottavasti tämä on antanut sinulle muutamia vinkkejä siitä, mitä sinun on ajateltava ja päätettävä, kun suunnittelet verkkosivustoasi. Ota meihin yhteyttä, jos haluat meidän arvioivan tarpeesi, autamme mielellämme sinua löytämään oikean ratkaisun.

Lisa Karvonen

Kirjoittaja: Lisa Karvonen

Lissu on full-stack-kehittäjä, joka aloitti työskentelyn WordPressin parissa vuonna 2004. Siitä lähtien hän on koodannut lisäosia, teemoja ja sovelluksia yrityksille ja organisaatioille sekä WordPressissä, Multisite-järjestelmässä että muissa PHP/MySQL-sovelluksissa.

Hän alkoi kehittää WP-Ensure-alustaa vuonna 2017 vastauksena asiakassivustojen hyökkäyksiin, ja on siitä lähtien jatkuvasti kehittänyt ja laajentanut yritystä ja alustaa.

Hän on alun perin kotoisin Skotlannista, mutta asuu Suomessa miehensä, poikansa, kahden koiransa, kahden kissansa ja riutta-akvaarionsa kanssa.

Käytämme parasta

Alue- ja kielivaihtoehdot

Pidämme verkkosivustosi Helsingissä taataksemme yksityisyyden, nopeuden ja turvallisuuden.

Valitse alueesi ja kielesi alla:

U.S.A.

Yhdysvaltojen kansallislippu.

UK

The Union Jack.

Suomi

Suomen kansallislippu.