WP-Ensuren luominen

Sain idean WP-Ensuresta vuonna 2015, kun huomasin asiakkaideni olevan hämmentyneitä hostingista, verkkotunnuksen hallinnasta ja WordPressin tietoturvasta.

Sain idean WP-Ensuresta vuonna 2015. Verkkokehitysyritykseni oli toiminut vuodesta 2010, ja huomasin, että monet asiakkaani olivat hämmentyneitä hostingista ja verkkotunnuksen hallinnasta. Kun yritit heittää WordPressin tietoturvan ja ylläpidon mukaan pakettiin ja yrittää neuvoa heitä siinä, miten he voisivat parhaiten suojata verkkosivustonsa, näin heidän silmänsä alkavan lasittuvan.

Monet eivät ole kiinnostuneita ylläpitämään verkkosivuston teknisiä puolia, vaikka jokainen yritys tarvitsee sitäkin. Aika alkaa olla ohi staattisten sivustojen osalta, joita vain web-kehittäjät voivat päivittää, ja yksityiset CMS-ohjelmistot eivät yksinkertaisesti voita avoimen lähdekoodin joustavuutta.

Asiakkaan joustavuus

Asiakkaat haluavat itse päivittää blogiaan, lisätä tuotteita ja kuvia. Olen huomannut, että opettamalla ja auttamalla asiakkaita rakentamaan omia sivustojaan he pääsevät alkuun nopeasti ja edullisesti, mutta myöhemmin, kun he tarvitsevat erikoistuneempia palveluita, kuten teeman, joka on suunniteltu ja koodattu heidän vaatimuksiinsa, voin auttaa heitä myös siinä. Näin voin työskennellä monenlaisten asiakkaiden kanssa pienistä yksittäisyrittäjistä suuriin yhdistyksiin. Työskentelen mielelläni kaikkien heidän kanssaan. Jokainen projekti antaa minulle jotain, johon upottaa hampaani.

Tekninen tuki

Päätin vuonna 2015 yrittää kuroa umpeen tätä kuilua auttamalla asiakkaita ylläpitämään omia sivustoja ja olemalla käytettävissä silloin, kun he tarvitsevat minua. Se on kuin oma hosting ja verkkosivusto, mutta tekninen tukihenkilö on valmiina, kun sitä tarvitaan.

Päätin myös yrittää tehdä siitä mahdollisimman helppoa, niputtamalla kaiken tarvitsemansa yhteen pakettiin, joten ei enää näitä ”minkä paketin otan”, ”kuinka paljon tilaa tarvitsen”, ”kuinka paljon kaistaa otan”… Halusin vain tehdä siitä mahdollisimman helppoa.

Halusin myös pysyä avoimen lähdekoodin hengessä, joten sen sijaan, että lukittuisin WordPressiin tai pyörittäisin kaikkia asiakkaitani WordPress-multisitellä (kuten monet WP-hallintayritykset tekevät), asiakkaillani on täysi admin-käyttöoikeus ja he voivat helposti siirtää sivustojaan muualle, asentaa haluamiaan lisäreitä ja teemoja, sekä yleisesti ottaen nauttia samoista oikeuksista kuin minkä tahansa itse hostatun WordPress-asennuksen kanssa, ilman minun puuttumistani asiaan (ellei minua tietenkään tarvita tai verkkosivustoa hakkeroida).

Kilpailu

Hallittu WordPress-hosting on tullut melko yleiseksi viime vuosina vastauksena hakkeroituihin verkkosivustoihin ja markkinointitoimistoihin, jotka haluavat pitää asiakkaansa tyytyväisinä pitkälle tulevaisuuteen. Puhumattakaan siitä, että se on mukava toistuvien tulojen lähde toimistoille. Viime vuosien aikana on syntynyt paljon kilpailua. Minua se ei kuitenkaan haittaa. WP-Ensure on kasvanut tasaisesti viimeisten neljän vuoden aikana, ja työkaluni ovat kehittyneet sen mukana. Tämä kisa voitetaan kärsivällisyydellä 🙂

Nautin siitä, että voin tarjota henkilökohtaista palvelua kaikille asiakkailleni. Nautin siitä, että voin auttaa heitä, kun he jäävät jumiin, ja pitää heidän sivustonsa käynnissä ja päivitettynä. Nautin työskentelystä niiden työkalujen parissa, joita olen vuosien varrella koodannut niin monien sivustojen ylläpitämiseksi, ja odotan innolla verkkosivustojen turvallisuuden haasteita tulevaisuudessa. Tylsää hetkeä ei ole vielä tullut eteen.

Muista kertoa minulle, jos sinulla on kysyttävää WP-Ensuresta tai työstäni. Voit myös lukea asiakastarinoita täältä nähdäksesi, miten olen auttanut asiakkaitani pitämään sivustonsa kunnossa.

Author Info: Lisa Karvonen

Käytämme parasta