Suomenkielinen verkkosivusto julkaistu

Uusi suomenkielinen sivustomme on toiminnassa ja valmis palvelemaan suomenkielisiä asiakkaita.

Olemme työskennelleet ahkerasti suomenkielisen verkkosivumme parissa, ja meillä on ilo ilmoittaa sen julkaisemisesta. Suomenkielinen sivustomme löytyy täältä: wpensure.fi.

Olemme suomalainen yritys ja olemme aina tarjonneet tukea sekä suomeksi että englanniksi, mutta pienempänä yrityksenä voi olla haastavaa kirjoittaa sisältöä useilla kielillä, lokalisoida lomakkeita, veronkantoa, maksutapoja ja kaikkea sitä, mitä tarvitaan, jotta alusta voi palvella asiakkaita maailmanlaajuisesti.

Onneksi edistysaskeleet tekoälyssä ja automaattisessa kääntämisessä tarkoittavat, että voimme lyhentää työnkulua ja vähentää manuaalista työtä sisällön kääntämisessä, (vain käännöksissä, emme käytä AI:ta tuottamaan sisältöä – hyi). Tekoäly ei kuitenkaan ole täydellinen, joten olemme myös tyytyväisiä voidessamme työskennellä Communication Squaredin kanssa täällä Hämeenlinnassa, joka muokkasi sisältöjämme ja varmisti, ettei ChatGPT ole luonut liian outoja käännöksiä.

Olemme innoissamme voidessamme opettaa verkkosivujen tietoturvan perusteita sekä suomeksi että englanniksi ja toivottavasti voimme palvella suomalaisia asiakkaitamme entistäkin paremmin.

Tutustu sivustoon täällä ja jätä palautetta, jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja!

Kuva: Joakim Honkasalo, Unsplash.

Author Info: Lisa Karvonen

Käytämme parasta