Verkkosivuston turvavalvonta

On tärkeää pysyä ajan tasalla siitä, kuka vierailee sivustoillasi (botit? ihmiset?) ja mitä he siellä tekevät. Valvontaratkaisumme hälyttää mahdollisista ongelmista ennen kuin ne muodostuvat vaaranpaikoiksi.

Mitä turvavalvonta on?

Turvavalvonta mahdollistaa verkkosivustosi tapahtumien tarkkailun ja mahdollisten ongelmien havaitsemisen ja niihin reagoimisen ennen kuin niistä syntyy vahinkoa.

Valvontapalvelimemme ja lisäosat on kokonaan räätälöity koodattu, jotta voimme tulevaisuudessa hakea tietoja ja muokata järjestelmää reagoimaan uusiin uhkiin ja tuomaan uudet ongelmat huomioomme.

Our monitoring control panel.

Aito esimerkki

Oma valvontalisäosamme raportoi verkkosivuston toiminnasta keskuspalvelimellemme. Yksi kerätyistä tiedoista on epäonnistuneet kirjautumisyritykset. Kun bottiverkot yrittävät kirjautua sivustollesi eri salasanayhdistelmillä (brute force -hyökkäys), voimme nähdä keskitetystä hallintapaneelistamme hyökkäysten määrän, mitä käyttäjänimiä he yrittävät murtaa, jne. Tämän tiedon avulla voimme tiukentaa sivustosi palomuuria reagoimalla aggressiivisesti näihin hyökkäyksiin ja lukitsemalla botit ulos ennen kuin ne saavat mahdollisuuden arvata salasanasi.

Off-site logging

Verkkosivuston toimintalokit ovat hyödyllisiä, mutta niistä ei ole paljon apua, jos ne säilytetään samalla palvelimella kuin verkkosivusto. Jos verkkosivustolle hyökätään, lokit voivat antaa hakkerille vihjeitä siitä, miten verkkosivustoa voisi avata vielä enemmän. Säilyttämällä toimintalokisi poissa sivustoltasi voimme varmistaa, että voimme seurata epäilyttävää toimintaa, mikäli pahin tapahtuu verkkosivustollesi.

Valvottu tieto

Hallintapaneelimme yhdistää useita työkaluja, ja tarkkailemme asioita kuten haittaohjelmien skannaustuloksia, SSL-sertifikaatin vanhenemista, up- ja down-aikaa, brute force-hyökkäyksiä sekä tietoturvaohjelmien tilaa.

Tiedot poistetaan automaattisesti kolmen kuukauden kuluttua, ja pääsy lokitietoihin on rajoitettua. Tietoja ei koskaan jaeta ulkopuolisille, ja kaikki integraatiot ovat yksisuuntaisia, tieto virtaa vain palvelimellemme.

Käytämme parasta