Tapaustutkimus: Cyber Citizen Initiative

Tiukka määräaika, monikielinen valmis teema ja jonkin verran mukautettua koodausta? Ei ongelmaa.

Saimme kunnian olla osa Aalto-yliopiston Cyber Citizen -aloitetta. Aloitteen tavoitteena on kehittää malli, jonka avulla Euroopan kansalaiset voivat oppia kyberturvallisuutta, ja se löytyy osoitteesta cyber-citizen.eu.

Hankkeelle tarvittiin nopeasti monikielinen verkkopalvelu ja muutama erilainen postaustyyppi. Päätimme, että valmis teema olisi nopein ja paras vaihtoehto projektin nykyiseen vaiheeseen. Loimme laajennuksen, jossa oli mukautettuja julkaisutyyppejä eri sisältöjen hallintaa varten.

Loimme perusrakenteen ja sivun ulkoasun Divi-builderin avulla, ja hyväksynnän jälkeen asiakas pystyi lisäämään sisältöä. Kun sivuston suomenkielinen versio oli valmis ja hyväksytty, oli nopea työ kopioida sisältö englanninkielisille sivuille, jonne voitiin lisätä muuta sisältöä.

Löydettiin myös muutama Divi-bugi, jotka piti korjata; lähinnä jakoviivat, jotka näkyivät siellä, missä niitä ei pitänyt näkyä.

Tietoturvaa ja ylläpitoa hallinnoidaan WP-Ensure-alustallamme, ja odotamme innolla, miten tämä hanke kehittyy ja miten voimme parantaa tietoisuutta verkkoturvallisuudesta.

Author Info: Lisa Karvonen

Käytämme parasta