Pilven muutokset

Tässä on luettelo asioista, jotka muuttuvat, kun verkkosivustosi siirtyy uudelle pilvipalvelualustalle.

Tässä on luettelo asioista, jotka muuttuvat, kun verkkosivustosi siirtyy pilvipalveluun. Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää siirrosta.

Sijainti

Sivustosi ja VPS:n fyysinen sijainti on lähempänä sinua. Asiakkaat saavat hostingpalvelun yritystään/omaa sijaintiaan lähimmässä tietokeskuksessa. Jos sinulla on maailmanlaajuinen läsnäolo, on myös mahdollista perustaa VPS useisiin eri paikkoihin ja reitittää käyttäjät sijainnin mukaan.

Klikkaa tästä saadaksesi luettelon kaikista nykyisistä tietokeskuksista ja vaihtoehdoista.

Cloudflare

Verkkotunnusten DNS reititetään Cloudflaren kautta lisäturvallisuuden ja bottien estämiseksi. Heillä on myös työkaluja verkkosivustojen nopeuttamiseksi huomattavasti.

Palvelimen sähköpostin lähettäminen

Tällä hetkellä perustamme SMTP-tilejä jokaiselle hosting-tilille sähköpostien lähettämistä varten verkkosivustosi kautta. SMTP on melko luotettava, mutta valitettavasti lähetetyt sähköpostit voivat päätyä liian helposti roskapostikansioon tai niitä ei toimiteta lainkaan. Jos verkkotunnuksesi tai sähköpostipalvelimesi on mustalla listalla, yhteydenottolomakkeistasi/tilauslomakkeistasi/verkkokaupastasi tulevat sähköpostit eivät saavu perille, mikä voi aiheuttaa ongelmia.

Olemme ratkaisseet tämän käyttämällä Mailgun-palvelua kaikilla pilvipalveluun siirretyillä sivustoilla, jotta sähköpostit menevät perille.

Toinen lisäetu on se, että Mailgun seuraa sivustoltasi mahdollisesti lähetettyä roskapostia, joten voimme havaita, jos sivustosi kautta lähetetään sähköposteja haittaohjelmia.

Palvelimen sähköpostilaatikot

Uudessa pilvipalvelussamme emme hostaa sähköpostia. Viimeisten kuuden vuoden ajan olemme suositelleet Google Workspacea (entinen G Suite/G Apps), emmekä suosittele palvelinlaatikoita. Tämä mahdollistaa turvalliset sähköpostit ja turvallisemmat palvelimet. Jos sinulla on tällä hetkellä palvelinlaatikot, autamme sinua siirtämään tilit Google Workspaceen.

Raportointi

Nopeustestaus on tärkeä osa siirtoprosessia, sillä se on selkein tapa osoittaa, miten siirto on parantanut latausaikoja ja hostingin laatua.

Cloudflaren ja Mailgunin käytön ansiosta voimme integroitua näihin palveluihin ja saada sivustosi reaaliaikaisen tilan. Kuukausittainen raportointimme sisältää tietoja kaikista näistä palveluista ja omalta palvelimeltasi, joten näet yhdellä silmäyksellä verkkosivustosi ja palvelimesi kunnon.

Lisa Karvonen

Kirjoittaja: Lisa Karvonen

Lissu on full-stack-kehittäjä, joka aloitti työskentelyn WordPressin parissa vuonna 2004. Siitä lähtien hän on koodannut lisäosia, teemoja ja sovelluksia yrityksille ja organisaatioille sekä WordPressissä, Multisite-järjestelmässä että muissa PHP/MySQL-sovelluksissa.

Hän alkoi kehittää WP-Ensure-alustaa vuonna 2017 vastauksena asiakassivustojen hyökkäyksiin, ja on siitä lähtien jatkuvasti kehittänyt ja laajentanut yritystä ja alustaa.

Hän on alun perin kotoisin Skotlannista, mutta asuu Suomessa miehensä, poikansa, kahden koiransa, kahden kissansa ja riutta-akvaarionsa kanssa.

Käytämme parasta

Alue- ja kielivaihtoehdot

Pidämme verkkosivustosi Helsingissä taataksemme yksityisyyden, nopeuden ja turvallisuuden.

Valitse alueesi ja kielesi alla:

U.S.A.

Yhdysvaltojen kansallislippu.

UK

The Union Jack.

Suomi

Suomen kansallislippu.