Hyvää uutta vuotta 2023

Toivottavasti teillä on ollut hienot juhlapyhät ja toivotan teille terveellistä ja menestyksekästä vuotta 2023!

Toivottavasti teillä on ollut hienot juhlapyhät ja toivotan teille terveellistä ja menestyksekästä vuotta 2023!

Vuodet vain lentävät ohi, ja jotenkin tehtävälistani ei silti lyhene yhtään. Otan sen kuitenkin mieluummin kuin peukaloiden pyörittelyn milloin tahansa. Halusin ottaa hetken aikaa kerrata viime vuotta ja kertoa teille tämän vuoden suunnitelmistani.

2022

WP-Ensure-ohjelmassa tapahtui viime vuonna paljon edistystä, ja tuntuu hyvältä tietää, että palveluistani on hyötyä ihmisille. Yksi viime vuoden lopun suurista muutoksista oli se, että siirryin takaisin yrittäjäksi kokopäiväisesti. Sen lisäksi valvonnan taustajärjestelmä on parantunut, verkkosivusto on koodattu uudelleen ja minulla on tulossa mielenkiintoista markkinointimateriaalia. Työskentelen myös valtavan projektin parissa, josta kuulette vielä aikanaan. Ei koskaan tylsää hetkeä!

Suunnitelmat vuodeksi 2023

Lupausten tekeminen on helppoa, mutta niiden pitäminen on haasteellista. Tänä vuonna haluan jatkaa tekemisiäni ja parantaa palvelua.

Verkkosovellusten auditoinnista on tullut yhä suositumpaa, kun ihmiset huomaavat, etteivät heidän sivustonsa ole enää niin turvallisia kuin ennen. En ainoastaan nauti auditointi- ja raportointiprosessista, vaan web-kehittäjänä olen myös pystynyt auttamaan yrityksiä ja organisaatioita turvaamaan kyseiset resurssit auditoinnin päätyttyä, joten tuntuu hyvältä työskennellä abstraktien asioiden parissa, mutta saada käteni hieman likaisiksi (sanoisin likaisiksi, mutta onhan kyseessä lähinnä näppäimistön naputtaminen) tekemällä myös konkreettista työtä. Rakastan tätä yhdistelmää, ja uskon, että monet yritykset tarvitsevat sitä. Toivon kuitenkin, että löytäisin oikean työnimikkeen, sillä en tunnu sopivan mihinkään.

Toinen haaste on ollut löytää aikaa markkinointiin. Minulla on muutamia ideoita ja käsikirjoituksia videoita varten. Olen päättänyt, että tämän palvelun markkinoinnista tulee mahdollisimman aitoa. En ole Silicon-Valley-kuvaston ja viheltelevien sävelten ystävä, joten olet jumissa minun ja kaiken skottilaisuuteni kanssa, kun selitän, mitä teen ja miksi.

Malja vuodelle 2023! Olkoon se parempi kuin viime vuodet, jotka me kaikki jouduimme kestämään!

Kuva: Mike Enerio, Unsplash.

Lisa Karvonen

Kirjoittaja: Lisa Karvonen

Lissu on full-stack-kehittäjä, joka aloitti työskentelyn WordPressin parissa vuonna 2004. Siitä lähtien hän on koodannut lisäosia, teemoja ja sovelluksia yrityksille ja organisaatioille sekä WordPressissä, Multisite-järjestelmässä että muissa PHP/MySQL-sovelluksissa.

Hän alkoi kehittää WP-Ensure-alustaa vuonna 2017 vastauksena asiakassivustojen hyökkäyksiin, ja on siitä lähtien jatkuvasti kehittänyt ja laajentanut yritystä ja alustaa.

Hän on alun perin kotoisin Skotlannista, mutta asuu Suomessa miehensä, poikansa, kahden koiransa, kahden kissansa ja riutta-akvaarionsa kanssa.

Käytämme parasta

Alue- ja kielivaihtoehdot

Pidämme verkkosivustosi Helsingissä taataksemme yksityisyyden, nopeuden ja turvallisuuden.

Valitse alueesi ja kielesi alla:

U.S.A.

Yhdysvaltojen kansallislippu.

UK

The Union Jack.

Suomi

Suomen kansallislippu.