Sisältöpäivitykset 2023

Olemme päivittäneet sisältöämme!

Verkkosivujen sisällön saaminen oikeaan kuosiin on kovaa työtä. Se on erityisen kova työ, jos käsiteltävä aihe on monipuolinen ja sisältää paljon yksityiskohtia, joita voit lisätä tai poistaa, valita oikean sävyn, oikean yleisön ja oikean tavan kertoa ihmisille, mitä teet, miten teet sen ja miksi.

Kesän aikana olen kirjoittanut ja selventänyt sisältöä sekä jatkanut keväällä tehtyä työtä (markkinointistrategiaa) luodakseni yhtenäisemmän sivuston, joka antaa ihmisille tietoa, jonka he tarvitsevat päättäessään, sopiiko WP-Ensure heille. Työ on jatkuvaa ja loputonta, mutta ainakin minulla on nyt selkeä suunta.

Kuulisin mielelläni palautetta uudesta sisällöstä ja ulkoasusta, ja tietenkin vastaan mielelläni kaikkiin alustaa koskeviin kysymyksiin yhteydenottolomakkeen kautta.

Kuva: Brett Jordan, Unsplash.

Lisa Karvonen

Kirjoittaja: Lisa Karvonen

Lissu on full-stack-kehittäjä, joka aloitti työskentelyn WordPressin parissa vuonna 2004. Siitä lähtien hän on koodannut lisäosia, teemoja ja sovelluksia yrityksille ja organisaatioille sekä WordPressissä, Multisite-järjestelmässä että muissa PHP/MySQL-sovelluksissa.

Hän alkoi kehittää WP-Ensure-alustaa vuonna 2017 vastauksena asiakassivustojen hyökkäyksiin, ja on siitä lähtien jatkuvasti kehittänyt ja laajentanut yritystä ja alustaa.

Hän on alun perin kotoisin Skotlannista, mutta asuu Suomessa miehensä, poikansa, kahden koiransa, kahden kissansa ja riutta-akvaarionsa kanssa.

Käytämme parasta

Alue- ja kielivaihtoehdot

Pidämme verkkosivustosi Helsingissä taataksemme yksityisyyden, nopeuden ja turvallisuuden.

Valitse alueesi ja kielesi alla:

U.S.A.

Yhdysvaltojen kansallislippu.

UK

The Union Jack.

Suomi

Suomen kansallislippu.