Verkkosivuston auditointi

Auditointi on erinomainen tapa parantaa sivustosi turvallisuutta, SEO:ta, käytettävyyttä, nopeutta ja paljon muuta tunnistamalla ja korjaamalla ongelmia.

Tietoturva-auditoinnit ovat aiemmin olleet vain suurten yritysten ja organisaatioiden ulottuvilla. Testaukseen liittyvät kustannukset voivat olla kohtuuttoman korkeita, ja useimpien pienten ja keskisuurten yritysten verkkosivustoilta ja intrasta puuttuvat jopa perustavanlaatuiset tietoturvatoimenpiteet.

Tarjoamme verkkosivustojen, verkkokauppasovellusten ja muiden verkkopohjaisten sovellusten auditointia ja konsultointia.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on tietoturva-auditointi?

Tietoturva-auditointi tarkastelee erilaisia tekijöitä, kuten palvelinta, palvelinasetuksia, verkkosivuston ohjelmistoja, plugineja, teemoja sekä tietovuotoja hakukoneisiin kuten Googleen. Tulokset kerätään raporttiin, josta näet, miten ongelmia voidaan korjata ja kuinka kriittisiä ne ovat.

Mitä muuta voidaan auditoida?

Yleinen auditointityyppi verkkosivustoille on SEO-auditointi. Ongelmat verkkosivustoilla eivät kuitenkaan rajoitu pelkästään turvallisuuteen ja SEO:hon. Teknisen laadun varmistamiseen vaikuttaa moni tekijä. Nopeuden optimointi, käytettävyys, saavutettavuus ja yksityisyysongelmat ovat kaikki tärkeitä osia, jotka kulkevat käsi kädessä SEO:n ja turvallisuuden kanssa.

Kuinka kauan auditointi kestää?

Tietoturva-auditointi kestää kolme arkipäivää. Auditointi tehdään käsin, se ei ole siis automatisoitu tarkastus. Sovi auditoinnin laajuudesta etukäteen asiantuntijamme kanssa.

Paljonko auditointi maksaa?

Tarjoamme ilmaisia Starter Auditeja, mutta Complete Auditit ovat maksullinen palvelu ja sisältävät paljon manuaalista asiantuntija-auditointia. Tarkista hintamme täältä.

Kuinka korjaan esiin tulevat ongelmat?

Keskustele korjauksista verkkosivuston nykyisen ylläpitäjän tai kehittäjän kanssa, tai voit ottaa meihin yhteyttä arviota varten.

Mitä jos ei ole ongelmia, jotka olisi korjattava?

Kuulostaa hyvältä! Valitettavasti turvallisuuden suhteen löytyy aina puutteita, mutta ne saattavat olla syvemmällä kuin mitä rajallinen auditointi (kuten Starter Audit) voi löytää. Saatat haluta harkita perusteellisemman Complete Audit tekemistä sivustolle, mutta ainakin voit olla rauhallisin mielin siitä, että ilmeisiä hyväksikäytettäviä puutteita ei ole.

Käytämme parasta

Alue- ja kielivaihtoehdot

Pidämme verkkosivustosi Helsingissä taataksemme yksityisyyden, nopeuden ja turvallisuuden.

Valitse alueesi ja kielesi alla:

U.S.A.

Yhdysvaltojen kansallislippu.

UK

The Union Jack.

Suomi

Suomen kansallislippu.